Event Agencies

Mar 29, 2024, 16:54
Open the Fridge!

Open the Fridge!

10 februari 2017

Sinds begin dit jaar trekken Joris De Coninck en Joris Tanghe de deuren van hun frigo voor u open. Open the Fridge is een nieuw full service eventbureau waar - naast hun iconische blauwe koelkast vol homemade en verse ideeën - een persoonlijke aanpak en een oog voor detail centraal staan.

‘Dat persoonlijke en huiselijke is vooral belangrijk voor ons,’ legt Joris Tanghe uit. ‘Vandaar ook onze naam en baseline. We willen zowel met klanten als leveranciers een positieve band uitbouwen waarbij zij zich ‘thuis’ voelen bij ons. En op die manier mooie events uitwerken die helemaal op maat van de klant gemaakt zijn.’

Samen hebben Joris & Joris dertig jaar ervaring bij TOP 10 agentschappen in België en meer dan 1.000 events op hun palmares. En daar bovenop een schap vol verse ideeën. Voldoende om aan de slag te gaan en een menu samen te stellen voor unieke en frisse events.

‘We vullen elkaar ook perfect aan’, zegt Joris De Coninck. ‘Uiteraard kunnen we op alle vlakken uit de voeten, maar de andere Joris is meer de man van de logistieke aanpak, praktische uitwerking en de gedetailleerde opvolging van de events. Ikzelf ben dan weer meer de creatieve denker, concept creator en communicatiespecialist.’

Open the Fridge is gespecialiseerd in op maat gemaakte B2B Events. Maar door de ruime ervaring kunnen ze ook instaan voor de organisatie van teambuildings, brand activations en publieke events. 

Neem gerust een kijk in de frigo en zie of er iets fris in zit om mee aan de slag te gaan: 

www.openthefridge.events