Decors & Stands

Apr 19, 2024, 12:43
Techni Quartz, dé specialist in decor- en standbouwverven

Techni Quartz, dé specialist in decor- en standbouwverven

17 oktober 2016

Als fabrikant van Frescolithe levert Techni Quartz de veruit meest gebruikte verf voor het verfraaien van standen en decors. Daarnaast produceert de firma ook Putop, een reeks interieurverven die kras- en slijtvaster en daardoor ook meer geschikt zijn voor meermaals of langdurig gebruik.

Wanneer u op zoek bent naar een zeer goed dekkende, snel drogende, 100% matte en hooggepigmenteerde verf voor tentoonstellingen, standen of interieurs, dan hoeft u niet langer te twijfelen. FRESCOLITHE van Techni Quartz NV is immers reeds jaren dé norm! De voordelen van deze verf zijn onmiskenbaar: FRESCOLITHE heeft een uitstekende kleur- en dekkracht, een zeer goede hechting en droogt egaal mat op. Het is dan ook de ideale en meest gebruikte verf voor standen, TV- en filmdecors, events en interieurs van onder meer showrooms en musea.

Een tweede reeks verven van Techni Quartz luistert naar de naam PUTOP. Dit kwalitatief hoogstaande gamma omvat een reeks muurverven die kras- en slijtvaster zijn dan Frescolithe, en daardoor meer geschikt voor bv. interieurs, displays en decors en standen die meermaals of langdurig gebruikt moeten worden.

Zowel Frescolithe als Putop zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren: o.m. RAL, PMS, NCS en Flamant, alsook Reflex (fluo), Metallics/Pearl en BlinX (glitterverven). Daarnaast is er ook een uitgebreid gamma plamuren en gereedschappen.

Contacteer Techni Quartz NV vrijblijvend voor meer info, kleurwaaiers, proefstalen of een offerte.

www.techniquartz.be

Meer van Techni Quartz :

Techni Quartz